Месечни промоции

Актуалните предложения може да разгледате ТУК

SA TAX FREE & TRAVEL RETAIL

Магазините за травъл ритейл и безмитни продажби на Летище София са разположени на двата терминала и работното им време е съобразено с разписанието на първите излитащи и последните кацащи полети за деня. Продажните цени на стоките са определени в евро. Закупените стоки могат да бъдат заплатени с кредитни, дебитни карти или в брой в следните валути: български лева, евро, щатски долари, швейцарски франкове и британски лири.

Магазините на Летище София предлагат богат асортимент от стоки на изключително атрактивни цени: парфюмерия и козметика, тютюневи изделия, аксесоари, играчки, алкохолни напитки, подбрани захарни изделия на чужди и български производители, както и български млечни и месни деликатеси, традиционни подправки, мед, билкови чайове, български сувенири и био козметични продукти .

Ако заминавате от Летище София по дестинация извън Европейския съюз без последващо прекачване на друго летище в Общността, можете да се възползвате от възможността да пазарувате богат асортимент от стоки на Duty&Tax Free цени. Такива стоки се предлагат само в магазините SA Buy/Bye Shop.

Най-добрите български винопроизводители представят своята продукция в магазините SA Spirit of Bulgaria. Направената тук покупка може да се превърне във високо оценен сувенир или част от спомена за прекрасната природа и древни традиции на България.

Докато очаквате своя багаж, не пропускайте да посетите SA Stop & Buy Shop. Добрата покупка може да бъде чудесен завършек на Вашето пътуване.

 

В магазините на SA Tax Free & Travel Retailсе приемат Mastercard, Visa , както и всички дебитни карти Visa, Visa Electron, Mastercard и Maestro, без значение коя е банката издател.

 

 

SA Buy/Bye Shop

Те разполагат с богат асортимент от продукти с гарантирано качество и произход, съобразени с вкусовете и желанията на нашите клиенти. Тук могат да бъдат закупени най-актуалните предложения от продуктовата гама на световно известни марки като:

 • парфюмерия и козметика - Chanel, Dior, Bulgari, Shiseido, Hermes, Guerlain, YSL, Armani, Boss, Lancôme, Clinique, Van Cleef, D&G, Estee Lauder и др.
 • аксесоари – Swarovski,  Guess,  Fossil, Zeades, Samsonite,  Phantasya, Crysalis и др.
 • алкохолни напитки на водещи производители : Diageo, Pernod Ricard Group, LVMH, Beam Suntory, William Grant & Sons, Bacardi-Martini и др.
 • тютюневи изделия на водещи производители – Philip Morris, Imperial Tobacco, BAT, JTI, Karelia Tobacco, КТ Интернешънъл
 • захарни изделия – Mondelez, Ferrero. Lindt, Мars, Nestle, Guylian, Starbrook и др.
 • детски играчки – Lego, Мattel, Nici, Spiegelburg, Simba Toys и др.

 

Терминал 1 и 2 в салоните за заминаващи пътници, непосредствено след граничен контрол.

Освен тези марки, в магазините SA Buy/Bye Shop ще откриете и био козметични продукти и подаръчни комплекти с натурални съставки на водещи български производители като “Био Фреш” и “Зорница къмпани”, разработени предимно на основата на известната по цял свят българска маслодайна роза. Интерес за Вас ще представлява и богатият асортимент от подбрани захарни изделия на български производители.

Единствено в магазините с бранд SA Buy/Bye Shop се предлагат стоки на Duty&Tax Free цени, от които можете да се възползвате, когато пътувате до дестинация извън територията на Европейския съюз и не извършвате прекачване на друго летище в Общността.

Докато изчаквате да бъдете поканени за качване в самолета, не пропускайте да посетите нашите магазини SA Buy/Bye Shop.

Добрата покупка, улеснена от професионалния ни консултант и атрактивната цена, ще бъде едно приятно начало на Вашето пътуване.

SA Stop/Buy Shop

При пристигане на Летище София можете да посетите нашите магазини SA Stop & Buy Shop.

Имате възможност да закупите от тях стоки на изключително атрактивни цени, предназначени единствено за летища, с които да зарадвате своите близки. асортиментът е съобразен с предпочитанията на нашите клиенти. Това е мястото, където можете да закупите желания марков парфюм, козметика или алкохолна напитка вече извън ограниченията за превоз на течности и гелове при пътуване по въздух. Всички предлагани продукти са с гарантирано качество и произход.

Докато очаквате своя багаж, не пропускайте да посетите SA Stop & Buy Shop.

Добрата покупка може да бъде чудесен завършек на Вашето пътуване.

 

Терминал 1 и 2 пристигащи пътници, непосредствено след граничен контрол.

SA Spirit of Bulgaria

Магазините с бранд SA Spirit of Bulgaria предлагат прецизна селекция на висококачествени български вина и спиртни напитки с гарантиран произход. В SA Spirit of Bulgaria, разположен с салон Заминаване на Терминал 2, може да откриете подбран асортимент от български млечни и месни деликатеси, традиционни подправки, мед, билкови чайове, конфитюри и български сувенири. Не пропускайте да опитате като се присъедините към традиционните дегустации – в самите магазини или в салон «Преслав» на Терминал 2.

Вашата покупка, улеснена от професионалния ни консултант и изгодната цена, ще разнесе по света искрата и духа на България.

 

Между първия и последния заминаващ полет.

Терминал 1 и в Терминал 2, в граничните зони на салоните за заминаващи пътници.
Между първия и последния заминаващ полет.

МАГАЗИНИ ЗА БЪЛГАРСКИ ПРОДУКТИ

 

Заповядайте в нашите нови магазини на Терминал 1 и Терминал 2 на „Летище София“, където може да се насладите на многообразен асортимент уникална българска козметика с екстракт от българска маслодайна роза , както и сувенири, вдъхновени от българската култура и бит. Също така вече може да погалите сетивата си с нов асортимент от български храни, приготвени по уникални български рецепти като млечни и месни продукти, подправки, мед, лютеница, локум, консервирани ястия и захарни изделия.

 

 

Терминал 2, Гранична зона
Работно време

МАГАЗИН ВЪТРЕШНИ ЛИНИИ

 

Не пропускайте да посетите нашия нов магазин - киоск на Терминал 2, Вътрешни линии. Там можете да откриете подбран асортимент от спиртни напитки, парфюмерийни и козметични продукти, хранителни изделия и играчки на атрактивни цени. Всички предлагани продукти са с гарантирано качество и произход.

Терминал 2, Вътрешни линии                        Очакваме Ви !

АПТЕКА „СУБРА”

ВСИЧКИ МАГАЗИНИ НА ЛЕТИЩЕ СОФИЯ РАБОТЯТ ОТ ПЪРВИ ДО ПОСЛЕДЕН ПОЛЕТ

 

Терминал 2– обществена зона
+359 888 602 403

МАГАЗИНИ RELAY

 

Вестници, списания, книги, пътнически карти и пътеводители, дребни пакетирани хранителни стоки и цигари, както и традиционни български хранителни стоки

https://www.lagardere-tr.bg/bg/

 

 

Терминал 1 – обществена зона и гранична зона в салон „Заминаване“ и Терминал 2 – обществена зона и гранична зона

ДРУГИ МАГАЗИНИ

ВСИЧКИ МАГАЗИНИ НА ЛЕТИЩЕ СОФИЯ РАБОТЯТ ОТ ПЪРВИ ДО ПОСЛЕДЕН ПОЛЕТ

 • ПАКЕТИРАНИ ХРАНИТЕЛНИ СТОКИ

  Разнообразни закуски, сандвичи, безалкохолни и алкохолни напитки, минерална вода и др.

  • Терминал 2 – обществена зона

    

  • ЦВЕТЯ И СУВЕНИРИ
   • Терминал 2 – обществена зона

     

   • LA CASA DEL HABANO
    • Терминал 2 – гранична зона
 • Свежи цветя и малки подаръчета
 • Престижните Хавански пури - Cohiba, Montecristo, Partagas, Romeo y Julieta, H.Upman, Hoyo de Monterrey, Trinidada, San Cristobal, Cuaba, Vegas Robaina, Punch; Пури и пурети производство на Villiguer Sohne GMBH, Agio Cigars.

  Тютюни и аксесоари за лули, аксесоари за пури - резачки, запалки, кибрити, умидори и др.

   

          Телефон (+ 359 2) 953 11 80

 • МАГАЗИНИ ЗА ПЪТНИЧЕСКИ АКСЕСОАРИ, МАРКОВИ ОБЛЕКЛА И АКСЕСОАРИ,  КУФАРИ, ЧАНТИ И КОЖЕНИ ИЗДЕЛИЯ “FAB”

  Дрехи, обувки, чанти, куфари,  колани, портфейли,  шалове, очила, аксесоари за коса, аксесоари за бръснене, чадъри, вратовръзки на водещи световни марки.

  - Телефон - (+359 0) 899 055 550

  - Терминал 1 – салон „Заминаване“

  - Терминал 2 – обществена и гранична зони,

МАГАЗИН ЗА БИЖУТА, ЧАСОВНИЦИ И АКСЕСОАРИ

Голям асортимент от сребърна златна и стоманена бижутерия, съчетаващи в себе си красиви и стилни изработки, задоволяващи всеки вкус. В магазина ще намерите колиета от естествени перли, аксесоари, часовници, подаръци.

 • Телефон (+359 0) 899 101 455
 • Терминал 2 – гранична зона

   

  МАГАЗИН ЗА КНИГИ, ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ  СИЕЛА

   Книги, вестници, списания, пътнически карти и пътеводители.

  Телефон (+359 2) 90 30 000

 • Терминал 2 – гранична зона

   

  ХУДОЖЕСТВЕНА ГАЛЕРИЯ „МИТКОВ

  Авторски картини и други произведения на изкуството на художника Павел Митков.

  Телефон (+359 2) 90 30 000

 • Терминал 2 – гранична зона

   

 

 •  
 •