11
Авг

Отново партньори на "Кариера в България. Защо не?“

Летище София за втора поредна година е партньор на форума "Кариера в България. Защо не?“ под патронажа на президента Росен Плевнелиев. Организитори са фондация „Идентичност за България“ и сдружение „Тук-Там“. Целта е символично посрещане на българите, които живеят и работят в чужбина, и покана за участието им в специалния форум с възможности за професионалната им реализация у нас.

Народни танци изненадаха днес пристигащите пътници от Рим, Цюрих, Милано и Мюнхен и техните посрещачи. Флашмобът на танцова формация „Хороводец“ е част от цялостна кампания в партньорство с летище София, която включва и рекламни пана, и стикери, които ще посрещат пътниците. Те промотират осмото издание на форума „Кариера в България. Защо не?“, който ще се проведе в Интер Експо Център – София на 10 септември 2015 г. В него ще участват над 70 работодатели, ще има дискусии, лекции и кариерни консултации.

Участието на летище София в популяризирането на тази инициатива подкрепя завръщането на българите от чужбина и е израз на трайната и отговорна социална политика на дружеството.