Новини

19
Яну

Летище София и Националният борд по туризъм ще работят заедно за популяризиране на България

Двете организации ще работят с правителството за облекчен визов режим

 

17
Яну

Хесус Кабайеро и Йост Ламерс: Решени сме да работим заедно за трансформацията на летище София

Йост Ламерс, президент и изпълнителен директор на летище Мюнхен и Хесус Кабайеро, изпълнителен директор на летище София се срещнаха в Мюнхен. Екипите потвърдиха решимостта си с общи усилия да трансформират летище София в съвместния проект с инвестиционния фонд Меридиам.

16
Яну

Летище София обслужи 3,3 млн. пътници през 2021 г.

Трафикът се възстановява с бавни темпове от COVID кризата

 

Пътници

14
Яну

Летище София спирка от околосветското пътешествие на Зара Ръдърфорд

19-годишната Зара Ръдърфорд кацна на летище София със своя свръхлек самолет. Българската столица е една от спирките на Зара в опита ѝ да подобри световния рекорд за най-млада жена, която е обиколила света, летейки съвсем сама. Дотук младата девойка е преминала през повече от 50 летища из целия свят, като остават още няколко спирки, преди да „затвори“ околосветската си обиколка в Белгия след няколко дни.

12
Яну

Управленският екип на „СОФ Кънект“ вече е в пълен състав

Нови назначения на ключови ръководни позиции

 

След новите назначения, които вече са факт, управленският екип на „СОФ Кънект“, оператор на летище София, е напълно завършен и готов за действие.

Новите членове на „СОФ Кънект“ са: Анелия Димова, която заема позицията директор „Човешки ресурси“. Дългогодишният ѝ опит в областта ѝ помага при изпълнение на сегашните ѝ отговорности по преструктуриране и разработване на политики, свързани с персонала, както и тяхното прилагане.