Август 2016
Архив

01
Авг

Air France без полети от и до София днес

Авиокомпания Air France отменя полетите си до и от летище София за днес 01.08.2016 г., понеделник. Причината е продължаващите стачни действия на кабинния състав на превозвача.

Няма да бъдат осъществени полет №AF1788, кацащ от Париж с планиран час 16:15 ч. и полет №AF1789, излитащ за Париж с планиран час 17:05 ч.

02
Авг

ОТ СОФИЯ ВЕЧЕ И ДО НЮРНБЕРГ

От 1-ви август 2016 г, всеки понеделник и петък, авиокомпания Wizz air, ще изпълнява полети по новия маршрут София – Нюрнберг.

Пътуващите ще имат възможността да се запознаят с втория по големина град в Бавария, който е известен и с различни исторически забележителности.

14
Авг

ЛЕТИЩЕ СОФИЯ НА „СОФИЯ ДИША“

Тази неделя, летище София взе участие в градския културен фестивал „София диша“. В специално изградено изложбено пространство на улица Московска, бяха представени Агенцията за самолетни билети, салоните за гости, както и възможностите за директни въздушни линии от софийското летище.

23
Авг

Летище София и еasyJet изпратиха 1 000 000-я пътник за Лондон-Гетуик

Щастливката е Светлана Шивачева и е на 40 години. Тя живее със семейството си във Великобритания от 20 години. Летище София и авиокомпания easyJet бяха подготвили различни изненади.

24
Авг

Отново "Кариера в България. Защо не?“

За трета поредна година летище София подкрепя инициативата на фондация „Идентичност за България“ и Сдружение „Тук-Там“ за бъдеща реализация у нас на българи с опит и образование в чужбина.

С фолклорен флашмоб бяха посрещнати пътниците пристигащи от Милано, Цюрих, Виена и Франкфурт. Танцовата формация „Играджии“ вдигна градуса на настроението с изпълнението на българско хоро, на което се хванаха и преминаващите през обществената зона на терминал 2.