Декември 2015
Архив

01
Дек

Трансферните микробуси с променено работно време

От днес, 01.12.2015 г., във връзка с наближаващите празници и очаквания по-голям пътникопоток, летище София променя експериментално работното време на трансферните микробуси, свързващи двата терминала.

Първата кола ще тръгва в 05:00 ч., а последната в 23:15 ч. Промяната е съобразена с работното време на градския транспорт.

01
Дек

Летище София към нормален режим на работа

Считано от 01:30 часа на 02.12.2015 г., летище София ще оперира нормално и всички полети ще се изпълняват по разписание от Терминал 1 и Терминал 2.

12
Дек

Дядо Коледа кацна на летище София

Дядо Коледа пристигна при децата на летище София. Той дойде, не както обикновено с шейна, а с хеликоптер.

Както винаги белобрадият старец бе посрещнат на летището от много деца. Сподели, че се е наложило да дойде с вертолет, защото в Лапландия е натрупало толкова много сняг, че не е успял да открие елените си, а не е искал да закъснява за срещата с малчуганите.

Всички деца бяха подготвили песни и стихотворения, с които да впечатлят дългоочаквания гост, а за доброто си държание през годината получиха подаръци от помощниците на добрия старец.

21
Дек

Пристигна 4-милионният пътник на летище София

В навечерието на коледните празници Летище София посрещна своя 4-милионен пътник. Щастливката Жасмина Кристоф и нейното семейство кацнаха от Лондон с полет на авиокомпания British airways.

Под звуците на „Радецки марш“ на Щраус, в изпълнение на духовия оркестър на националното музикално училище „Любомир Пипков“, пътничката беше посрещната тържествено на столичното летище.